Watch & Learn Nails

 

MIJN VISIE

Het concept van mijn workshops bestaat er uit om mijn eigen ervaringen met jullie te delen. Ik wil jullie zoveel mogelijk info meegeven. Jullie komen hier om te leren, en zijn dus ook van begin tot eind welkom met AL jullie vragen. Ik toon en vertel jullie hoe ik iets aanpak bij mij in het salon en hoe ik stap voor stap te werk ga, van voorbereiding tot afwerking. Gezien ik werk uit mijn ervaringen, doe ik ook geen verkoop. Ik wil mij ten volle op 'het nagelen' concentreren, gezien ik nagelstyliste ben, en geen verkoopster. Ik werk met producten en materialen waar ik 100% achter sta, en je kan bij ons niet terecht voor  productjes. Wel geef ik telkens mee waarom ik er tevreden van ben, en waar jij het kan kopen, indien je het interessant vindt. Geen verkoopstrucs dus! NO NONSENS. Bij ons zie je vooral hoe het er in een salon aan toe gaat.
Ik werk volledig met GEL. Meestal doe ik niet mee met ‘de nieuwste trends’, waarvan je 1001 producten koopt en het uiteindelijk ergens achteraan je kasten belandt.

In de loop der jaren heb ik mijn eigen manier van werken ontwikkeld, en mijn ervaringen kan je zien terwijl ik aan het werk ben.
  Ik concentreer me op SALON- nagels, de dagdagelijkse nagels waarmee je je klanten gelukkig maakt, niet de nagels van 5cm lang uit de boekjes.
  Ik leg setjes met de balans tussen kwaliteit en kwantiteit, je wil je klanten tevreden stellen, maar ook jouw portefeuille vullen. Het is namelijk je job en je wil rendabel nagelen.


WATCH & LEARN
 
 Bij een Watch&Learn volg je een normale werkdag bij mij in het salon mee. Je kan dit vergelijken met een kijkstage. Je ziet hoe ik nagels plaats en te werk ga zoals ik dagdagelijks doe, en jij kijkt een dagje mee. Je kan mijn manier van werken en technieken bestuderen. Je ziet welke freeskoppen ik gebruik, hoe ik vijl, hoe ik mijn voorbereiding doe, hoe ik opbouw, opvijl en afwerk. Je ziet hoeveel tijd ik reken per klant, welke producten ik gebruik en je kan mij al je vragen stellen terwijl ik aan het werk ben. Naargelang wat de klanten vragen, zie je hoe ik setjes plaats met nailart, babyboom, colorboom, etc. En ja, ik heb ook eens een klantje met een gebroken nageltje of (gelukkig zelden) eens iemand die zijn kat stuurt… Het is een andere manier van leren, maar met een realistische kijk op het reilen en zeilen van een nagelstudio.

Je moet niets meenemen van gerief, ook geen model. Indien je toch materiaal of dergelijke hebt waarover je vragen hebt, mag je het wel zeker meenemen. Neem misschien wel een opgeladen telefoon mee, zodat je kan filmen wat je interessant vindt.

Prijs  75€