Nagelstudio


SCROLL NAAR BENEDEN VOOR
- Foto 's van ons werk 
- Extra info omtrent jouw afspraak 
- Prijzen
- Voorwaarden bij het maken van een afspraak

Prijslijst Nagelstudio

Bijwerking 48€
Nieuwe set met verlengingen 73€

Nieuwe set met verlengingen incl. verwijderen vorige set 93€
Nail Art, per nagel vanaf 1€
Gel tenen 37€
Verwijderen gel handen 25€

Verwijderen gel tenen 17€
Per verlenging 2,5€
Vernieuwen topcoat 15€ 
Extra lange nagels, per set +10€ 
Herstelling buiten behandeling, per nagel 5€

Voorwaarden bij het maken van een afspraak - Kunstnagels

Bij het maken van een afspraak gaat u automatisch akkoord met onze salonvoorwaarden.

Afspraak maken
Wij vragen u om ons steeds telefonisch te contacteren indien u een afspraak wenst te maken. Dit kan op het nr. 051 804 804.
Wil je zeker zijn van je plaatsje in onze agenda? Boek dan best tijdig je afspraakjes. Vol is vol.
Bij het maken van een afspraak, gaat u akkoord met onze salonvoorwaarden.

Afspraak annuleren
Een gemaakte afspraak, op welke manier ook, is juridisch bindend en dient te worden nagekomen. Indien u niet kan aanwezig zijn, dient uw afspraak minimaal 24u op voorhand te worden geannuleerd.  Bij laattijdig annulatie zijn wij genoodzaakt 25€ aan te rekenen voor de gereserveerde tijd in onze agenda.

Wie herhaaldelijk de afspraak laattijdig annuleert zal bij Nagelstudio Bo & Beau geen nieuwe afspraak kunnen maken. Hou er rekening mee dat een laattijdige annulatie wordt aangerekend.

Annuleren van een afspraak kan enkel in het salon of telefonisch op het nr. 051 804 804. Indien wij niet bereikbaar zijn, kunt u ons steeds bereiken op onze voicemail. Annulaties via andere wegen/manieren zoals facebook en dergelijke zijn niet geldig.

Niet nakomen van een afspraak
Bij het niet nakomen van uw afspraak, zonder ons te verwittigen, zal 45€ worden aangerekend. Dit voor de gereserveerde tijd in onze agenda. Waarom doen we dit? Wij reserveren een plaatsje voor jou, waardoor we andere klanten weigeren. Wij doen onze kindjes naar de opvang, zorgen ervoor dat we paraat staan om jouw nageltjes, wenkbrauwen of wimpertjes tiptop te maken, dus wij rekenen er dan ook op dat je aanwezig bent op je afspraak.

Op tijd komen
Wij hebben de tijd nodig om iedere set zorgvuldig te kunnen afwerken. Wij vragen u om het uur van afspraak te respecteren en om op tijd te komen.
Vanaf 5 minuten te laat, is het niet meer mogelijk om nailart te plaatsen op de nagels.
Vanaf 10 minuten te laat, kan enkel nog worden opgebouwd met covergel, zonder kleur.
Vanaf 15 minuten te laat, wordt de afspraak geannuleerd.

Betalen
Wij hebben geen bancontact, en aanvaarden enkel cash. Neem een kijkje in onze prijslijst om een idee te hebben wat uw setje je zal kosten.
Wij werken niet op krediet. Geen centjes is geen behandeling.
Wij werken niet met overschrijvingen, tenzij u het bedrag reeds heeft overgezet voor u bij ons op de afspraak komt.

Gsm-gebruik
Mogen we jullie vragen om het gsm gebruik te beperken wanneer je bij ons bent? Onze job is handwerk, en wij maken er graag iets mooi van. Daarom vragen wij jullie om zo weinig mogelijk afgeleid te zijn, en dus zo stil mogelijk te zitten. Dit gaat moeilijk met een gsm in de hand.

Kinderen en dieren
Wij zien supergraag kinderen, maar voor ons is het moeilijk ons werk goed te doen, als die erbij zijn en ons afleiden. Bovendien werken we met dure toestellen. Als mama maak je best voor jezelf uit of je kindje in staat is zich rustig te houden in de nagelstudio. Wij vragen dan ook dat de kindjes zich in STILTE kunnen bezighouden.

Wij raden het af om baby's of peuters mee te nemen naar het salon.

Wij hebben in het salon enkele schattige poesjes rondlopen, dus zouden wij vragen om geen dieren mee te brengen?

Aansprakelijkheid
Wij zijn niet aansprakelijk voor het verlies, diefstal of beschadiging van persoonlijke eigendommen die de klant heeft meegenomen naar het salon. Bijvoorbeeld: ringen, uurwerken, oorringen etc....    Het salon heeft het recht om een schadevergoeding te vragen van de klant indien deze meubilair, apparatuur of producten beschadigt.