Afspraak maken

Een afspraak maken kan online via onderstaande link, of telefonisch op het nr. 051 804 804

Door een afspraak vast te leggen ga je automatisch akkoord met onze boekingsvoorwaarden. Deze vindt u hieronder terug.
Voorschotten worden in geen geval terug betaald. 

Wil je zeker zijn van je afspraken? 
Boek best steeds TIJDIG je afspraken in. 

Afspraken voor nagels kunnen ingepland worden tot 3 maanden ver. 
Dagen komen stelselmatig vrij. 

Wil je een afspraak maken voor powderbrows?

Boek meteen ook je bijwerkingsafspraak in, zo ben je zeker van een plaatsje in de agenda. 

Bij het vastleggen van afspraken voor laserontharing boek je best al meerdere afspraken in om je plaatsjes in de agenda te garanderen en teleurstelling te vermijden. Indien je minder beurten nodig hebt kunnen afspraken alsnog geannuleerd worden. 

(Vanaf 2024 zijn geen avondafspraken meer mogelijk.)Boekingsvoorwaarden 

Bij het maken van een afspraak gaat u automatisch akkoord met onze salonvoorwaarden.
 

 - Afspraak maken

 Een afspraak kan je vastleggen via ons online boekingsysteem, alsook telefonisch.
 
Wil je zeker zijn van je plaatsje in onze agenda? Boek dan best tijdig je afspraakjes. Vol is vol.
Denk er ook tijdig aan om uw jaarlijkse of tweejaarlijkse bijwerkingen voor permanente make up vast te leggen, zodat u binnen de gewenste termijn kan boeken.

Bij het maken van een afspraak als nieuwe nagelklant, of voor een PMU behandeling wordt er een voorschot aangerekend van 50 % om laattijdige annulaties of no shows te voorkomen.
Voorschotten worden in geen enkel geval terugbetaald.
 

- Afspraak annuleren 

Een gemaakte afspraak, op welke manier ook, is juridisch bindend en dient te worden nagekomen. 

Een afspraak voor gelnagels annuleren: Indien u niet kan aanwezig zijn, dient uw afspraak minimaal 24u op voorhand te worden geannuleerd.  Bij laattijdig annulatie zijn wij genoodzaakt 25€ aan te rekenen voor de gereserveerde tijd in onze agenda.
 

Een afspraak voor PMU annuleren: Indien u niet kan aanwezig zijn, dient uw afspraak minimaal 4 dagen op voorhand te worden geannuleerd.  Wanneer u tijdig annuleert, kan het voorschot worden gebruikt voor een andere afspraak binnen de 4 maand.  Indien u laattijdig annuleert, wordt het voorschot ingehouden. Bij het maken van een nieuwe afspraak, dient dan een nieuw voorschot betaald te worden. Voorschotten worden in geen enkel geval terugbetaald.
 

Wie herhaaldelijk de afspraak laattijdig annuleert zal bij Nagelstudio Bo & Beau geen nieuwe afspraak kunnen maken. Hou er rekening mee dat een laattijdige annulatie wordt aangerekend.
 
Annuleren van een afspraak kan enkel in het salon of telefonisch op het nr. 051 804 804.  Indien wij niet bereikbaar zijn, kunt u ons steeds bereiken op onze voicemail. Annulaties via andere wegen/manieren zoals facebook en dergelijke zijn niet geldig. 

 

- Voorschot voor nieuwe klanten 

Nieuwe klanten voor gelnagels betalen altijd een voorschot bij het maken van een afspraak. Waarom nieuwe klanten? Het komt voor dat mensen er een sport van maken een afspraak te boeken onder een valse naam, met een vals email adres en uiteindelijk nooit opdagen. Wij hanteren dit systeem om misbruik tegen te gaan zodat de plaatsen open blijven staan voor klanten die bij ons wel graag een behandeling wensen. Bij tijdig annuleren van uw afspraak kan het voorschot op een ander moment binnen de 4 maand besteed worden. Een voorschot wordt niet terug gestort. 

 

Zowel bestaande als nieuwe klanten betalen een voorschot van 50% op Permanente Make Up. Indien u niet aanwezig kan zijn, dient u dit 4 dagen op voorhand te melden. Wij verschuiven dan de afspraak naar een later moment binnen de 4 maand. Meldt u dit te laat en/of u komt toch niet naar de afspraak dan bent u uw voorschot kwijt. 


- Niet nakomen van een afspraak

 Bij het niet nakomen van uw afspraak, zonder ons te verwittigen, zal deze toch worden aangerekend. Dit voor de gereserveerde tijd in onze agenda. Waarom doen we dit? Wij reserveren een plaatsje voor jou, waardoor we andere klanten weigeren. Wij doen onze kindjes naar de opvang, zorgen ervoor dat we paraat staan om jouw nageltjes, wenkbrauwen of wimpertjes tiptop te maken, dus wij rekenen er dan ook op dat je aanwezig bent op je afspraak. 

- Op tijd komen

Wij hebben de tijd nodig om iedere set gelnagels zorgvuldig te kunnen afwerken. Wij vragen u om het uur van afspraak te respecteren en om op tijd te komen.
Vanaf 5 minuten te laat, is het niet meer mogelijk om nailart te plaatsen op de nagels. 
Vanaf 10 minuten te laat, kan enkel nog worden opgebouwd met covergel, zonder kleur. 
Vanaf 15 minuten te laat, wordt de afspraak geannuleerd.
 

Indien u te laat bent voor uw PMU behandeling, is het vanaf 15 minuten te laat niet meer haalbaar om u verder te helpen. Daardoor bent u het voorschot kwijt, en dient er een nieuwe afspraak ingepland te worden. 

- Betalen

Wij hebben geen bancontact. Neem een kijkje in onze prijslijst om een idee te hebben wat uw behandeling je zal kosten.
Wij werken niet op krediet. Geen centjes is geen behandeling.
Wij werken niet met overschrijvingen, tenzij u het bedrag reeds heeft overgezet voor u bij ons op de afspraak komt. 

U kunt uiteraard wel cash betalen. 


- Gsm-gebruik

Mogen we jullie vragen om het gsm gebruik te beperken wanneer je bij ons bent? Onze job is handwerk, en wij maken er graag iets mooi van. Daarom vragen wij jullie om zo weinig mogelijk afgeleid te zijn, en dus zo stil mogelijk te zitten. Dit gaat moeilijk met een gsm in de hand.
 

- Kinderen en dieren

Wij zien supergraag kinderen, maar voor ons is het moeilijk ons werk goed te doen, als die erbij zijn en ons afleiden. Bovendien werken we met dure toestellen. Een schoonheidssalon is geen plaats voor baby's, peuters of kinderen. Veelal duurt een behandeling lang en slaat de verveling bij de kindjes al snel toe. Het is voor u, de klant voor of na u ook niet prettig als kinderen lastig zijn. Een uitstap naar een salon moet worden ervaren als een moment van ontspanning. Breng ook geen ander onnodig gezelschap mee zodat u andere klanten niet stoort. 

Alvast bedankt voor uw begrip. 

Huisdieren zijn niet toegelaten.
 

- Aansprakelijkheid

Wij zijn niet aansprakelijk voor het verlies, diefstal of beschadiging van persoonlijke eigendommen die de klant heeft meegenomen naar het salon. Bijvoorbeeld: ringen, uurwerken, oorringen etc....    Het salon heeft het recht om een schadevergoeding te vragen van de klant indien deze meubilair, apparatuur of producten beschadigt. 

Bo en Beau heeft het recht om een schadevergoeding te vragen van de klant indien deze infrastructuur, meubilair, apparatuur of producten beschadigt.

Bij diefstal wordt altijd de politie gecontacteerd 

- Specifieke boekingsvoorwaarden permanente make up

Het plaatsen van permanente make up bestaat uit 2 afspraken. 

* De tweede afspraak, is een bijwerking inbegrepen in de prijs, en moet worden ingepland na minimum 4 weken en maximum 12 weken na de eerste afspraak. 

* Je bent zelf verantwoordelijk voor het boeken van de tweede behandeling binnen 12 weken. Boek deze meteen samen in met je eerste afspraak, zodat je zeker bent van een plaatsje in de agenda. 

* Als het niet lukt om voor de bijwerkingsafspraak binnen de 4-12 weken te komen, kun je een afspraak boeken voor de periode van 12-16 weken na de eerste behandeling maar dan betaal je een extra van 90 euro omdat er dan meer tijd dan gewoonlijk nodig is voor de behandeling. 

* Indien je een extra bijwerking wenst omdat je de permanente make up toch nog donkerder of opvallender wilt, betaal je 90€. Dit moet worden gemeld binnen 8 weken na het plaatsen van je permanente make up. Houd er rekening mee dat het uiteindelijke resultaat afhankelijk is van jouw huidtype. Na de eerste behandeling kunnen we zien hoe lang een behandeling bij jou effect heeft. Indien een extra bijwerking wordt gepland na 16 weken na de eerste plaatsing, wordt dit gezien en gerekend als een bijwerking tot 12 maand.


Jaarlijkse of tweejaarlijkse bijwerking

* Een jaarlijkse bijwerking kan worden ingepland tot 12 maand na de eerste plaatsing.

* Een tweejaarlijkse bijwerking kan worden ingepland tot 24 maand na de eerste plaatsing. 

* Een jaarlijkse of tweejaarlijkse bijwerking bestaat slechts uit 1 afspraak. 

* Enkel bestaande klanten genieten van kortingtarieven voor het opfrissen van hun permanente make-up. De PMU moet dus door mij geplaatst zijn. 

* Bijwerking van elders gezette PMU wordt gerekend als een eerste behandeling. 


- Instructies betreffende covid – 19

Elke klant is verplicht om een mondmasker te dragen. Zet deze op voor je het salon binnen komt. Beschik je niet over een mondmasker, dan kan je deze aankopen aan € 1,50. Laat ons dit op voorhand weten.
  

Iedereen dient op tijd aanwezig te zijn op zijn afspraak. Kom niet te vroeg en zeker niet te laat. Er kan binnen niet gewacht worden, indien de klant voor u nog niet vertrokken is, zal u even in de auto/buiten moeten wachten.
  

Iedereen komt ALLEEN naar zijn afspraak, geen extra vriendinnen, moeders, mannen, kinderen of eender wie is toegelaten. Hier maken we geen uitzonderingen op. Indien 2 vriendinnen hun afspraak samen gepland hebben, dient 1 iemand in de auto te wachten.
  

Iedereen moet zijn handen grondig wassen en desinfecteren vooraleer we de behandeling starten. Na het desinfecteren mag u uw gelaat niet meer aanraken.
  

Na het wassen en ontsmetten van de handen mogen jullie handtas, sleutels en gsm niet meer aanraken gedurende de volledige behandeling. Deze mogen ook niet op de behandeltafels gelegd worden en dienen in je tas te blijven, ook al probeert iemand u al meermaals te bereiken.
  

Bent u of 1 van uw huisgenoten ziek of hebt u symptomen? Annuleer dan uw afspraak.
  

Hebt u hooikoorts of andere allergieën? hoest of niest dan in een papieren tissue of in de elleboog.
  

U praat zo weinig mogelijk tijdens behandelingen aan het gelaat.
  

Uw handtas, portefeuille, gsm of sleutels mogen niet op de toonbank worden gelegd.